Charlotte Coacht

AANGENAAM!Charlotte_248x220
Mijn naam is Charlotte van der Hoorn – personal coach, loopbaancoach, communicatieliefhebber en oprichtster van De Coachfabriek. Naast eigenaar van De Coachfabriek ben ik gelukkig samenwonend met Taco en moeder van twee heerlijke jongens van zeven en negen.

De intentie van De Coachfabriek en daarmee van mijzelf is om mensen de kans te bieden het beste uit zichzelf te halen en zelfbewuste keuzes te maken. Te ontdekken wat voor jou het pad is om vol passie en energie te kunnen leven en werken.

KENNIS EN ERVARING
Ik ben wat ze noemen een generalist, vind ontzettend veel dingen leuk en interessant om me eigen te maken. Dat laat mijn loopbaan ook wel zien. Na de middelbare school heb ik een jaar HEAO gedaan, ben gaan werken in Australië en uiteindelijk aan de Universiteit Utrecht afgestudeerd als kunsthistorica in de richting ‘Beeldtaal’. Vervolgens volgden communicatie- en marketingbanen bij onder meer een internationale congresorganisatie, grote uitgeverij en een jong ICT-bedrijf.

EN TOEN GING HET ROER OM…
De crisis begon, ik verloor mijn baan en dat was voor mij het moment om eens met andere ogen naar mijn loopbaan te kijken. Was ik wel op mijn plek in wat ik deed?, Wat waren nou eigenlijk de dingen waar ik energie van kreeg? En wat te doen met die wens op de achtergrond om het coachingsvak in te gaan? Uiteindelijk heb ik besloten die wens verder te onderzoeken en heb bij Europees Instituut / De Baak drie jaar lang de opleiding gevolgd tot Master Coach. Inmiddels ben ik een diploma en ervaring rijker en heb ik ontdekt dat het nooit te laat is om van koers te veranderen, hoe spannend het soms ook is. Met De Coachfabriek hoop ik ook anderen die even op een keuzemoment zitten in hun leven hun eigen koers te laten vinden.

Woorden die mij goed omschrijven zijn: empathisch, enthousiast, positief, creatief en toekomstgericht.