Coach-locaties

Bij De Coachfabriek kies ik graag samen met jou de locatie die het beste past om jouw doel te bereiken.

Locaties in Utrecht
Voor de coachgesprekken ben je van harte welkom op de Coachfabriek-thuisbasis in Utrecht Leidsche Rijn. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van één van de locaties van het Coachhuis. In Utrecht hebben zij bijvoorbeeld coachruimtes op de Maliebaan, Nieuwegracht, Oorsprongpark of Proostwetering. Voor alle locaties in Nederland zie: het Coachhuis.

Coachhuis1Coachhuis2Coachhuis3

‘Buiten’
Houd je liever van wat meer beweging? Buiten is het tenslotte soms veel eenvoudiger om los te komen van de alledaagse patronen. We kunnen er voor kiezen te gaan wandelen op een plek bij jou in de buurt of bij mij in het Maxima-park. Prettige schoenen aan, desnoods een regenjas en wandelen maar.

Wat is er nog meer mogelijk?
De gesprekken kunnen echter ook op je werk, telefonisch of online plaatsvinden, zoals jij het wilt. Voorwaarde is alleen dat het een rustige plek is waar we ongestoord een gesprek kunnen voeren.

Ik werk vooral in de straal Utrecht – Amsterdam – Amersfoort – Den Haag. Woon of werk je daarbuiten dan kan ik op jouw verzoek één van mijn collega-coaches benaderen.