De Coachfabriek biedt:

beeldmerk kleur Loopbaan Coaching | Carrière Coaching
Een heroriëntatie op je loopbaan, functie of studie.
Het doel wat centraal staat bij deze gesprekken is jouw loopbaan of functie maar kan bijvoorbeeld ook jouw studie of eigen onderneming zijn. Past deze baan wel bij mij? Hoe kan ik ondanks de crisis toch nog een leuke baan vinden? Welke studie is de beste keuze?’ In een loopbaantraject gaan we samen aan de slag om helder te krijgen waar je goed in bent, wat je doelen zijn en welke stappen er nodig zijn om deze te behalen. Jouw talenten en mogelijkheden zijn daarbij het uitgangspunt!

>> Kijk hier voor meer informatie en voorbeelden van loopbaangerelateerde coachingsvragen.
>> Tarief loopbaancoaching

beeldmerk kleur Studiekeuze Moment
Ontdekken wat jou beweegt en welke studie daarbij past
Sta je op het punt voor het eerst een studie te kiezen of brengt je huidige studie je niet wat je ervan had verwacht? De keuze voor een studie is een belangrijk moment en een grote stap voor je verdere toekomst. Maar wat als je niet goed weet welke studie bij je past? Een studiekeuze-traject kan je daarbij helpen. In een aantal gesprekken ga ik samen met jou op zoek naar jouw talenten en gaan we dieper in op jouw persoonlijkheid, dat wat je allemaal al kan en wat je wensen zijn voor de toekomst. Zodat je weloverwogen een studie kunt kiezen waar je vol enthousiasme en energie aan kan beginnen!

>> Kijk hier voor meer informatie over coaching rondom jouw studiekeuzes.
>> Tarief Studiekeuze-Moment

beeldmerk kleur Personal Coaching | Life Coaching
Helpt je te ontdekken wie je bent, wat je wilt en hoe je daar kan komen.
Personal Coaching bestaat bij De Coachfabriek uit individuele gesprekken die erop gericht zijn je bewuster te maken van wie je werkelijk bent en hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Dat levert een helder beeld op van je waarden, talenten en passies en leert je welke aspecten voor jou belangrijk zijn om het leven een stuk aangenamer te maken. Personal coaching gaat over jouw wensen, dromen, mogelijkheden en beperkingen en de manieren waarop je jouw levensdoelen en drijfveren kunt realiseren.

>> Personal coaching iets voor jou? Klik hier voor meer informatie en vragen uit de praktijk.
>> Tarief Personal coaching