Om over na te denken

Regelmatig kom ik in bijvoorbeeld boeken, op internet of televisie quotes en uitspraken tegen die me aan het denken zetten en me soms zelfs nieuwe inzichten brengen. Diegene die blijven hangen en een link hebben met mij als persoon schrijf ik op. Af en toe lees ik ze terug en dat levert altijd weer een prettig aha-gevoel op. Voor diegene die ook iets hebben met levensquotes en wijze uitspraken, hieronder enkele van mijn favorieten.

If you do what you have always done, you will get what you have always gotten. – Albert Einstein

Als je een stem in jezelf hoort die zegt “je kunt niet schilderen”, ga dan juist schilderen; die stem zal dan vanzelf verdwijnen. – Vincent van Gogh

Life begins at the end of your comfortzone.

Do what you feel in your heart to be right. You will be critized anyway. – Eleanor Roosevelt

Nog niet genoeg? Meer mooie uitspraken kun je vinden op de pinterest_logo_small-pagina van De Coachfabriek!