Over De Coachfabriek

De Coachfabriek richt zich op professionals en studenten die zelfbewust en met energie en voldoening willen werken en leven. Wij werken voor zowel organisaties als particulieren. Weet je vaak niet wat je wilt en zou je graag bewuster keuzes maken? Ben je het evenwicht  tussen werk en privé kwijtgeraakt?  Voel je dat er dingen anders moeten maar wat precies en hoe? Of sta je op het punt binnenkort je opleiding af te ronden maar twijfel je over de volgende stap die je wilt gaan zetten? Dit is maar een greep uit de diverse vragen en thema’s waarmee je bij ons aan kunt kloppen.

Samen gaan we graag op zoek naar jouw antwoorden. Dat kan met persoonlijke coachgesprekken, een loopbaantraject maar ook in een studie-keuzemoment of door middel van een workshop.  Coachingstrajecten zijn bij ons in elk geval altijd afgestemd op jouw vraagstuk en problematiek, zonder  abacadabra en standaard procedures. Trouw aan jezelf blijven of worden staat daarbij centraal zodat je onafhankelijk vorm en richting kunt  geven aan jouw leven of carrière.

heart_mind_350pxLoop je rond met een vraag of gedachte en wil je weten wat De Coachfabriek hierin kan betekenen? Of bent u op zoek naar een coachtraject voor iemand binnen uw organisatie? Bel of mail ons gerust! Wij wisselen graag met je van gedachten…

charlotte@decoachfabriek.nl | +31 6 26 370916