Personal Coaching | Life Coaching

jezelfzijn-bril_350pxPersonal coaching is gericht op het vergroten van je levensgeluk. Door je leven onder de loep te nemen wordt je je bewuster van wie je werkelijk bent en hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Zo krijg je een helder beeld van je waarden, talenten en passies en leer je welke aspecten voor jou belangrijk zijn om het leven een stuk aangenamer te maken.

Vragen en gedachten
Personal coaching wordt vaak in één adem genoemd met vragen als Wie ben ik?, Wat wil ik? en Wat kan ik? Deze vragen klinken wellicht wat abstract en niet altijd zal jouw vraag al zo helder zijn voordat we elkaar spreken. Daarom hieronder ook wat concretere vragen, gedachten en frustaties waarmee mensen bij ons komen en waarbij personal coaching je verder op weg kan helpen.

– Ik heb de laatste tijd zo weinig energie en doe alles op de automatische piloot.
– Hoe kan ik mijn effectiviteit vergroten en meer successen behalen?
– Waarom ben ik niet gelukkig terwijl zakelijk en privé alles goed lijkt te gaan?
– Ik heb het gevoel dat ik veel meer uit het leven kan halen dan ik nu doe.
– Ik ben heel snel verveeld en dat zit me niet lekker.
– Ik zou graag meer dingen op mijn gevoel doen maar ik weet niet hoe.

Regisseur van je eigen leven
In een personal coachtraject gaan we samen kijken naar wat voor jou de factoren zijn die ervoor zorgen dat het nu wat minder loopt. En gaan we op zoek naar een balans die voor jou het beste werkt. Dat kan een nieuwe balans zijn tussen werk en je vrije tijd. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een verbetering van relaties met bepaalde mensen om je heen of een groter gevoel van zelfvertrouwen en meer positieve ideeën voor de toekomst. Personal coaching kan je helpen de regie over je eigen leven te nemen en het beste uit jezelf te halen.

Interesse? Bel of stuur een mail en dan plannen we samen een eerste kennismakingsgesprek! Wil je meer weten over wat je kunt verwachten van een coachtraject en hoe ik werk? >> Wat kun je verwachten?

heart_mind_350pxKosten: € 85,00 per uur incl BTW. Gemiddeld personal coachingstraject: 3 – 8 gesprekken.