Studiekeuze-Moment

Middelbare school afgerond en dan?
Zit je in het laatste jaar van het voortgezet onderwijs? Dan wordt dit niet alleen het jaar van de examens maar waarschijnlijk ook van het kiezen van een nieuwe school of studie. En met het enorme brede aanbod van wel meer dan 2500 opleidingen is het maken van die keuze niet altijd gemakkelijk. Je hebt misschien al open dagen bezocht, testen gedaan en websites bekeken en toch weet je nog niet wat je wilt. Tijd voor een andere aanpak!

Een studiekeuze-traject kan je hierbij helpen. In een aantal gesprekken ga ik samen met jou op zoek naar jouw talenten en gaan we dieper in op jouw persoonlijkheid, dat wat je allemaal al kan en wat je wensen zijn voor de toekomst. Zodat je weloverwogen een studie kunt kiezen waar je vol enthousiasme en energie aan kan beginnen.

Op reis geweest? Gewerkt? Gestopt met je studie?
Ook als je bent gestopt met je studie of er een tijdje tussenuit bent geweest, kun je behoefte hebben aan begeleiding bij het maken van je (nieuwe) studiekeuze. Door middel van coachgesprekken in combinatie met ervaringsopdrachten gaan we werken aan het maken van een weloverwogen keuze. Daarbij kijken we naar je kwaliteiten en interesses en staan we uiteraard ook stil bij je ervaringen met een eerdere studie, baan of gemaakte reis.

Ook verwachtingen ten opzichte van bepaalde opleidingen komen aan de orde en we bekijken wat er allemaal mogelijk is. Door een actieplan te maken en dit gedurende het traject bij te stellen wordt steeds duidelijker waar jouw voorkeuren liggen en kun je toewerken naar een keuze die bij jou past!

Interesse? Bel of stuur een mail en dan plannen we samen een eerste kennismakingsgesprek! Wil je meer weten over wat je kunt verwachten? >> Wat kun je verwachten?

Kosten: € 85,00 per uur incl btw. Gemiddeld Studiekeuze-traject: 3 – 5 gesprekken.