Loopbaan Coaching | Business Coaching

– Ik wil wat anders maar wat?
– Welke richting wil ik op met mijn carrière?
– Hoe kan ik verder komen in mijn loopbaan?
– Mijn werkgever is niet tevreden over mijn functioneren.
– Ik loop steeds vast, hoe kan ik zorgen dat ik me verder ontplooi?
– Ik voel me ontevreden in mijn huidige baan maar weet niet waar het door komt.

Herken je jezelf in een of enkele van deze vragen en uitspraken? Dan is een loopbaancoachingstraject wellicht iets voor jou. Het kan je helpen om helder te krijgen welke functie of werkomgeving het beste bij je past. Maar ook kun je deze coachgesprekken gebruiken om meer inzicht te krijgen in je huidige functioneren en manieren hoe je deze kunt veranderen of verbeteren.

Maken van nieuwe eigen loopbaankeuzes
Bij De Coachfabriek zijn de coach-gesprekken erop gericht je te helpen met het maken van eigen loopbaankeuzes en het nemen van vervolgstappen waar jij je goed bij voelt. Ook jouw talenten, persoonlijkheid, behoeften en privésituatie horen uiteraard in deze gesprekken thuis net als de mogelijkheden binnen de organisatie waar je werkt. Met jouw persoonlijke wensen als uitgangspunt helpt een loopbaancoachingstraject je ontdekken waar je goed in bent, welke doelen je hebt en hoe je deze kunt behalen.

Interesse? Bel of mail ons gerust en dan plannen we samen een eerste kennismakingsgesprek! Wil je meer weten over wat je kunt verwachten? >> Hoe wij werken…

Kosten loopbaancoaching: € 85,00 incl BTW per uur . Een Loopbaan-traject duurt gemiddeld 4 – 8 gesprekken.